Fabienne
Fabienne Berghuis
Fabienne Berghuis
Ik ben een enthousiaste, ondernemende en leergierige grafisch en media vormgever. Hard werken en originaliteit staat bij mij centraal. Ik heb oog voor detail en wil het beste uit mijn kwaliteiten halen, om zo door te kunnen groeien.
Passie voor mijn werk
Passie voor mijn werk
Ik wil klanten mijn talent voor grafisch vormgeven aanbieden. Ik wil klanten laten zien dat, ik als jonge vormgever en ondernemer, een verfrissende kijk heb in mijn vak en kennis. Ook heb ik eigen producten, zoals mijn stickerlijn Fabienne’s Stickers, om mezelf te onderscheiden van andere vormgevers en mijn netwerk te verbreden.
Grafische vormgeving
Media Vormgeving
Conceptueel denken
Fotografie
Video Editing
User experience design
Photoshop (Adobe)
Indesign (Adobe)
Illustrator (Adobe)
XD (Adobe)
Microsoft office
Videobewerking: Adobe Premiere Pro & After Effects
Opleidingen
Mediacollege Amsterdam

Grafisch- Media Vormgeven Mediacollege 2015-2019 Amsterdam Als mediavormgever verzorg je niet alleen de vormgeving van advertenties, folders en websites, maar ook van een app voor de smartphone of een publicatie voor een tablet. Je wordt opgeleid om de boodschap van de opdrachtgever zo goed mogelijk over te brengen. Je kiest hiervoor het meest geschikte communicatiemiddel en ontwerpt daarvoor een passende uiting.

Stage Clean Foods

September 2017 - Februari 2018 6 maanden Zaandam Stage media vormgeven. Hier heb ik vooral social media content gecreëerd. Ik heb hier de posts ontworpen en de socialmedia up to date gehouden. Ook heb ik mij hier bezig gehouden met het ontwerpen en uitwerken van een recepten webiste in Wordpress en heb ik mee mogen kijken hoe je product reclame aanpakt doormiddel van vormgeven. Ik heb hier veel uiteenlopende projecten mogen doen en veel mogen leren.

Stage Boo!brandbuilders

Grafisch Vormgever Februari 2018 – September 2018 6 maanden Wormer, Provincie Noord-Holland, Nederland Bij Boo!brandbuilders heb ik het proces van het bouwen van merken mee mogen maken, ik heb social media mogen doen voor meerdere bedrijven (Bergstein, Grisport, Danish DesignWatches, Equilibras, Halve marathon van Egmond, Saucony en Ekiden) en ik heb veel ervaring mogen op doen in het grafisch vormgeven.

2015 - 2019 Mediavormgeving Niveau 4 Studierichting: Concept
2020 LOI Thuisstudie
Cursussen
Fluxus Fotografie

Fluxus basis fotografie 2018 Bij Fluxus heb ik een basiscursus fotografie gevolgd. Ik heb les gekregen in alle basiskennis voor een beginnend fotografe.

Adobe After Effects

Adobe After Effects Als Graphic Designer & Video Editor bij Corendon Vliegvakanties is het van belang dat ik Adobe After Effects beheers. Deze cursus heb ik eind november 2019 afgerond met een certificaat.

2017 Cursus fotografie
2019 Basis Adobe After Effects
Werk ervaring
Fabienne's Stickers

Maart 2017 – heden Assendelft Ik ben mijn eigen sticker onderneming begonnen van de bezienswaardigheden van Zaanstad. Dit doe ik om mijzelf te onderscheiden van andere vormgevers en om mijn netwerkt teverbreden. Ik verkoop mijn stickers via social media, via mijn website en ook in winkels zoals de VVV van Zaandam en in winkels in Zaandijk.

boo!brandbuilders

Grafisch Vormgever juli 2018 – september 2018 3 maanden Wormer, Provincie Noord-Holland, Nederland Na mijn stage bij boo!brandbuilders ben ik in de zomervakantie blijven werken om meerervaringen op te doen. Bij Boo!brandbuilders heb ik het proces van het bouwen van merken mee mogen maken, ik heb social media mogen doen voor meerdere bedrijven (Bergstein, Grisport, Danish DesignWatches, Equilibras, Halve marathon van Egmond, Saucony en Ekiden) en ik heb veel ervaring mogen op doen in het grafisch vormgeven.

Vrijwilligerswerk

Verzorgingshuis Evean Festina Lente te Assendelft September 2018 – heden Assendelft Bij Verzorgingshuis Evean Festina Lente te Assendelft fotografeer ik de bewoners. Bij elke voordeur hangt een fotolijstje zodat duidelijk is van wie de kamer is. Ook verzorg ik de uitingen van evenementen zo als de Powerpoint voor de jaarlijkse playbackshow, fotografeer ik bij evenementen en zorg ik voor de sfeerposters in de zaal.

Corendon Vliegvakanties

Bij Corendon Vliegvakanties ben ik sinds juli 2019 werkzaam als Graphic Designer & Video Editor. Ik ben verantwoordelijk voor onder andere de socials (Facebook (NL en BE), Instagram, Youtube en video content. Dit doe ik ook voor de merken die onder Corendon vallen; Stip Reizen en GoFun jongerenvakanties.

2018 - 2 maanden Na mijn stage bij Bol!Brandbuilders heb ik 2 maanden doorgewerkt als Grafisch Vormgever.
2019 - Heden Als Graphic Designer/Video Editor ben ik huisstijl bewaker van Corendon Vliegvakanties. Ik houd mij bezig met (social) media, video editing, advertenties, fotografie en nog veel meer voor zowel Nederland als België.
2018 - Heden FA BIEN Graphic Design is de naam waaronder ik ontwerp. FA BIEN "Va Bien" betekend "Het gaat goed", een mooie achterliggende gedachte om naar mij te komen voor al uw creatieve oplossingen en concepten. Denk aan visitekaartjes, huisstijlen en logo’s maar ook illustraties en fotografie. Ik heb al mogen werken voor verschillende bedrijven zoals Advocatenkantoor Scholtens, Talking is Solving Mediationbureau en Essentials.
2017 - Heden Begin 2017 ben ik mijn eigen sticker onderneming begonnen van de highlights van Zaanstad en omstreken. Dit doe ik om mijzelf te onderscheiden van andere vormgevers en om mijn netwerkt te verbreden. Ik verkoop mijn stickers via social media maar ook in winkels zo als het VVV van Zaandam en in winkels in Zaandijk.