Fabienne's Stickers
Informatie

Begin 2017 ben ik mijn eigen sticker onderneming begonnen van de highlights van Zaanstad en omstreken. Dit doe ik om mijzelf te onderscheiden van andere vormgevers en om mijn netwerkt te verbreden. Ik verkoop mijn stickers via social media maar ook in winkels zo als het VVV van Zaandam en in winkels in Zaandijk.

Proces
Het idee om stickers te maken is ontstaan via school. Voor een opdracht van school heb ik ooit een letter moeten maken die iets over jou verteld. Ik heb in de A van Assendelft een watertoren gemaakt. Dit heb ik gedaan omdat ik heel mijn leven al in Assendelft woon en de watertoren het beeld van thuiskomen is.
Met de outline van de watertoren ben ik verder gaan experimenteren en heb zo mijn eerste druk stickers gemaakt. De stickers werden al snel een groot succes dus ben ik verder gaan zoeken naar een drukker.
Tot op heden druk ik mijn stickers in China. Er zijn in de loop van tijd een hoop stickers bij gekomen. Nu heb ik niet alleen de watertoren van Assendelft maar ook Zaanse huisjes, Molens, Amsterdammertjes en heb ik van het Zaanse hotel stickers gemaakt.
Noordhollands Dagblad

Begin 2018 ben ik gevraagd voor een interview voor het Noordhollands Dagblad.

Een journalist van de krant is bij mij thuis geweest en heeft het interview bij mij afgenomen. Zij heeft het uitgewerkt en een week erna stond het artikel over mijn stickers en vormgeving in de krant.

Het Lint
De tweede keer dat ik in de krant stond was in de plaatselijke krant van Assendelft, Het Lint.

Enthousiast geworden over mijn portfolio en wilt u een samenwerking met mij aan gaan? Neem graag contact met mij op!

Similar Projects